Sponsor of prijs nodig? Zelf sponsor worden?
Arkefly: Aruba

vrijdag 22 februari 2008

Weer een gevalletje kentekengekte



Het is dat we gelukkig wel beter weten, want anders zouden we bijna gaan denken dat het kopen van een kentekenplaat de enige manier is om belachelijk veel geld aan een auto uit te geven. Het schijnt namelijk heel normaal te zijn om ruim 4 ton neer te tellen voor een kenteken met de tekst VIP 1, 5 ton voor F1, 5 miljoen voor nummer 5 en zelfs 9,7 miljoen voor nummer 1. Het is geen nieuw record, maar wel weer een absurd bedrag voor een kenteken met nummer 6. Tijdens een veiling vond het bewuste kenteken voor het bedrag van 4,5 ton zijn nieuwe eigenaar.

Frank Vassallo IV uit het Amerikaanse Wilmington was zelfs bereid om tot meer dan 6,5 ton te bieden, mocht het nodig zijn geweest om het kenteken te bemachtigen. Zijn familie was al in het bezit van nummer 9. Daarvoor betaalde hij in 1993 voor een bedrag van ruim 1,2 ton en ook nummer 27 is al in bezit. Even voor de duidelijkheid, alle genoemde bedragen zijn in euro’s.

Sommige mensen weten echt niet wat ze met hun geld moeten doen. Vassallo geeft meteen toe dat hij ook zo iemand is. Geen nood, want ik heb hem mijn rekeningnummer al doorgegeven (via: autoblog.com).

Geen opmerkingen: