Sponsor of prijs nodig? Zelf sponsor worden?
Arkefly: Aruba

vrijdag 22 februari 2008

De Auto Trader Occasion van het Jaar-verkiezing



We kennen allemaal die prachtige verkiezing van de auto van het jaar. In deze verkiezingen staat de immer zo objectieve mening van autojournalisten centraal, dat is dus overduidelijk doorgestoken kaart. Reden genoeg om het nieuwe initiatief van Auto Trader eens te proberen. Zij zoeken dat ene unieke exemplaar dat op onze wegen rondrijdt…

De meest fantastische auto’s in Nederland hebben geen modern uiterlijk of de beschikking over allerlei nieuwe snufjes. Auto’s uitgevoerd in extreme kleuren en/of met een geluidsinstallatie die niet door een keuring van een Europese Commissie zouden komen, zulke auto’s zijn pas écht uniek. En de meest unieke auto wordt door de bezoekers van AutoTrader.nl uitgeroepen tot Occasion van het Jaar.

De winnaar van deze competitie wint een compleet JVC pakket: een flatscreen, een home cinema set, een Full HD Camcorder, een multimediasysteem (Autoradio, DVD speler & Navigatie systeem in één). En tevens een Meguiar’s poets pakket voldoende om je auto een jaar lang te poetsen, een set blinkende velgen en bijpassend TW Steel horloge.

Maar ook voor de mensen die stemmen op hun favoriete occasion is er een prijzenpakketje beschikbaar: 1 Chrysler PT Cruiser van Eric Selles Cars, 10 Antislipcursussen, 10 TW Steel horloges, 10 Lamborghini Experiences, 50 gesigneerde boeken van Tom Coronel en 50 abonnementen op Topgear Magazine.

Om deel te nemen aan Occasion van het Jaar en om te stemmen op je favoriete occasion is dus zeker de moeite.

Geen opmerkingen: